Yukarı Çık
Metabolizmayı Güçlendiren Çay
21 Şubat 2016 Pazar 09:58:19
590 kez okundu.

Malzemeler:

1 yeşil elma

1 limon

1 tutam yeşil çay

1 çubuk tarçın

2 tane karabiber

4 adet karanfil

 

 

YAPILIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ: Elma ve limon iyice yıkanıp kabuklarıyla dilimlenir. Tarçın, karabiber ve karanfil ilave edilip 3 litre suda haşlanır. Yeşil çay demlenip ilave edilir. Soğutulup süzülür. Günde 3 defa birer bardak taze nane yaprağı ilave edilerek tatlandırılıp tüketilir. 4 günde bitirilmelidir. İstenildiğinde tekrarlanabilir.

FAYDALARI:

Elma: Hazmı kolaylaştırır, cildi güzelleştirir.

Yeşil Çay: Kalbi ve damarları korur. Migrene iyi gelir. Kanser riskini azaltır. Yaşlanmayı geciktirir. Toksin atıcıdır.

Tarçın: Hazmı kolaylaştırır. Vücut direncini artırır. Zihin yorgunluğunu giderir. Hafızayı kuvvetlendirir.

Karabiber: Hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürür. Enerji verir. Sinirleri kuvvetlendirir. Gaz söktürür.

Karanfil: Ağrıları dindirir. Hazmı kolaylaştırır. Mikropları öldürür.

 

tektedavi.com

Bunu Sosyal Medyada Paylaş :

Haber Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.